گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند! شکست بانوان تراکتور در گام دوم بازیگر انگلیسی: پرستار مینیاپولیس قهرمان بود؛ او را کُشتند اجرای یک پویش برای کلاس اولی ها| فقط حدود ۴۰ درصد از کودکان ۱۲ ساله پوسیدگی دندان ندارند قهرمانی دختر تنیسور ایرانی در رقابت‌های تنیس سطح اول آسیا
سرخط خبرها
حضور گسترده بانوان مشهدی در راهپیمایی امروز| دختران دهه ۹۰ که در دامن مادران انقلابی، پرورش یافته‌اند

حضور گسترده بانوان مشهدی در راهپیمایی امروز| دختران دهه ۹۰ که در دامن مادران انقلابی، پرورش یافته‌اند

  • کد خبر: ۳۸۵۴۴۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸
در راهپیمایی عظیم مردم مشهد، به روایت بانوانی می‌پردازیم که در دامان خود فرزندان انقلابی را پرورش داده‌اند، آنها با در دست داشتن پرچم مقدس ایران اسلامی و قرآن کریم، حضوری گسترده در این مراسم داشتند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش سرویس شهربانو سایت شهرآرانیوز؛ اینجا در قطعه‌ای از بهشت، در میدان بسیج جایی که یکی از خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی محسوب می‌شود در میان جمعیتی هستیم که زنان و مردان انقلابی همراه با فرزندان خود در راهپیمایی گسترده محکومیت اغتشاشات تروریستی اخیر شرکت کرده‌اند. فرقی نمی‌کند، کوچک باشی یا بزرگ، از کودکی که در آغوش پدر یا مادرش است تا پسران و دخترانی که دهه نودی هستند همه در این مراسم با صدای بلند شعار‌هایی را می‌دهند که نشانه‌ای از عشق و علاقه به سرزمین شان است.

با حضورمان به اغتشاشگران می‌گوییم، اینجا جایی برای اجرای نقشه‌های شوم تان نیست

صدای مرگ بر اسرائیل طنین انداز شده، هنوز مراسم به صورت رسمی آغاز نشده، اما مردم در حال شعار دادن هستند، "جانم فدایت رهبر"، "جانم فدایت اسلام" و "اغتشاشگر، حیا کن، ایران را رها کن" تنها بخشی از شعار‌هایی است که مردم در حالی که در دستان خود یا پرچم مقدس ایران اسلامی را گرفته‌اند یا کتاب‌های قرآن کریم را بالا گرفته‌اند، اعلام می‌کنند.

در این میان، چشمم به دختر نوجوانی می‌افتد که دست برادر کوچکش را گرفته و با صدای بلند این شعار‌ها را تکرار می‌کند، او که نامش فاطمه و کلاس هفتم است، به خبرنگار سرویس شهربانو علت حضورش در این راهپیمایی را این طور بیان می‌کند: آمده‌ایم تا به اغتشاشگران حوادث اخیر بگوییم، اینجا جایی برای اجرای نقشه‌های شوم تان نیست، هر چه زودتر از کشور عزیزمان، ایران اسلامی بروید، زیرا اینجا جایی برای وطن فروشان نیست.

تربیت انقلابی کودکان با حضور در این راهپیمایی‌ها

گفت و گویم با فاطمه دختر دهه نودی که تمام می‌شود، او دست برادرش را محکم‌تر می‌گیرد و راهی مسیر راهپیمایی می‌شود، کم کم مراسم به طور رسمی آغاز می‌شود، با شروع مراسم همراه جمعیت به سمت حرم مطهر رضوی می‌روم، در میان جمعیت، پدری را می‌بینم که کودکش در آغوشش است و همراه همسرش در حال اعلام شعارهاست، از او درباره حضورشان با فرزند دو ساله اش می‌پرسم، پاسخ می‌دهد: ما با حضور در این راهپیمایی می‌خواهیم بگوییم دشمن هیچ وقت دوست ایرانیان نیست، او در این ۴۷ سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، در قالب‌های مختلف، جنگ‌های شناختی، ترکیبی و مسلحانه راه انداخته تا بتواند اهداف شوم خود را در کشور عزیزمان اجرا کند، حالا هم با اقدامات تروریستی و جنگ شناختی، به دنبال اجرای نقشه هایش است، اما کور خوانده است، نه تنها مردم ایران بلکه فرزندان آنها که از سنین کم در دامان مادران انقلابی پرورش یافته‌اند، با انسجام و وحدت خود نمی‌گذارند، دشمن به اهداف شوم خود برسد.

مادران و پدران ایرانی نمی‌گذارند نقشه‌های ترامپ، عملی نمی‌شود

یکی از بانوان که با سه فرزندش در این راهپیمایی شرکت کرده به خبرنگار سرویس شهربانو می‌گوید: با وجود اغتشاشات تروریستی اخیر، ترامپ بداند، مادران و پدران ایرانی نمی‌گذارند او هیچ وقت به آرزویش که تجزیه ایران است، برسد. با وجود اینکه اغتشاشگران در حوادث اخیر به دنبال ایجاد رعب و ترس در جامعه بودند، اما والدین ایرانی نمی‌گذارند، این ترس در دل فرزندانشان وارد شود، بنابراین، تیر اغتشاشگران و وطن فروشان به سنگ خورد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.